INTERIOR & STYLING

een stijlvol, krachtig en tijdloos interieur

We maken graag ook voor jou een passend en tijdloos interieurplan . Een puur. persoonlijk stylingsadvies, gericht op de ruimte. Zodat jullie huis een prachtige plek is om thuis te komen.

ONVERWACHTTE SCHATTEN

Bij ons geen standaard plaatje maar onverwachte schatten. Een combinatie van oud met nieuw waarbij we altijd de ziel van het huis combineren met de wensen van de bewoners. We maken graag samen met jullie een prachtige plek.

Dian

kies je INTERIEURADVIES OP MAAT

Je interieur laten afstylen door een professioneel is een echt cadeau voor je huis en aan jezelf. Doordat we met een doordacht plan werken, voorkom je losse aankopen die samen toch geen geheel worden. Wanneer je kiest om met ons te werken, doen wij de styling, de inkopen en maken de sfeer compleet met de afstyling. Hierdoor heb je uiteindelijk een mooier resultaat. Geen miskopen meer én een compleet fijn huis.

1. Stylingadvies

We adviseren je graag om de ruimte mooi te styling met meubels, kleuren en accessoires zodat er een prachtige balans ontstaat. We komen bij je langs en gaan met je in gesprek zodat we precies aanvoelen wat jullie wensen zijn en wat de ruimte nodig heeft. 

2. Inkoop op maat

Op basis van het stylingadvies kunnen we ook voor je op zoek naar de juiste meubels, kleden of accessoires. We weten dan precies wat je nodig hebt en gaan hier gericht naar op zoek. Prijs is afhankelijk van de specifieke wensen.

3. Afstylen op maat

Zijn alle materialen en meubels binnen, dan komen we bij je langs en zetten we het precies zo neer dat de ruimte gaat leven. Juist deze fase maakt het verschil en geeft het echte wow gevoel. Prijs is afhankelijk van de wensen en ruimte. Vraag gerust een offerte op maat aan.

kom langs

onze INTERIEURWINKEL IN GROENLO

In Groenlo vind je onze bijzondere winkel. In een prachtig momumentaal pand. In de winkel tref je een combinatie van fashion & interieur, met een verrassende showroom en tuin achterin de winkel. Hier vind je een grote collectie (tuin)meubelen, heel veel inspiratie en de mooiste accessoires om direct mee te nemen. Je bent altijd welkom om langs te komen. Maak wel vooraf even een afspraak zodat we tijd voor je kunnen inplannen.