INTERIOR & STYLING

Interior & styling

Mooi & tijdloos interieur

Een huis als een warme jas, waar je volledig tot rust komt én je inspireert om je fijnste zelf te voelen.

Een kloppend interieur zorgt voor extra kwaliteit van leven, voor rust & thuiskomen.  Samen kijken we naar alle mogelijkheden in jouw huis en kunnen er een prachtig kloppend geheel van maken. Tijdloos, krachtig en bovenal een mooi interieur.

DE KRACHT VAN EEN MOOI INTERIEUR

Een fijn interieur zorgt voor extra kwaliteit van leven, voor rust & thuiskomen. Waar je oplaadt en met liefde anderen ontmoet. Wij kijken naar alle mogelijkheden in jouw huis en kunnen met soms enkele aanpassingen er direct een prachtige plek van maken.

Dian
“Je hoeft niet altijd te verbouwen voor een mooi interieur”

Een fijn interieur waar je je helemaal thuis voelt, gaat vaak om veel kleinere aanpassingen dan je denkt. Door een goede styling en combinatie van de juiste meubels en accessoires maak je er een thuis van. Daar is vaak niet eens een verbouwing voor nodig. Wij kijken met ons mooie oog met je mee én houden het heel persoonlijk en toegespitst op jou.

Krachtig, stijlvol, tijdloos en altijd passend.

ZO KUNNEN WE JE HELPEN!

Je kan op verschillende manieren met ons samenwerken. 

1. Styllingadvies

We adviseren je graag om de ruimte mooi te styling met meubels, kleuren en accessoires zodat er een prachtige balans ontstaat. We komen bij je langs en gaan met je in gesprek zodat we precies aanvoelen wat jullie wensen zijn en wat de ruimte nodig heeft. Vanaf € 495,00.

2. Inkoop op maat

Op basis van het stylingadvies kunnen we ook voor je op zoek naar de juiste meubels, kleden of accessoires. We weten dan precies wat je nodig hebt en gaan hier gericht naar op zoek. Prijs is afhankelijk van de specifieke wensen.

3. Afstylen op maat

Zijn alle materialen en meubels binnen, dan komen we bij je langs en zetten we het precies zo neer dat de ruimte gaat leven. Juist deze fase maakt het verschil en geeft het echte wow gevoel. Prijs vanaf xxx en is afhankelijk van de wensen en ruimte. Vraag gerust een offerte op maat aan.

BUITEN & BINNEN

A good interior gives a joyfull & peacefull mind.
It’s the dress of your house and makes you feel home.

OVER KATOO

Ik ben Dian en eigenaresse van Katoo. Een prachtige fashion en interieur winkel in het centrum van Groenlo. Met mijn tijdloze en stoere stijl heb ik al veel vrouwen mogen adviseren, voor een prachtige garderobe én een passend huis. 

Mijn stijl is uniek, stijlvol en tijdloos. Verfijnde stoere vrouwelijkheid. Ook in het interieur. Een aantal keer per jaar ga ik op pad om echte schatten te zoeken, ook in het buitenland. Door deze schatten te combineren met prachtige merken zoals Brick, Painting the Past, Mart Visser stoffen en Serax, ontstaat er altijd een uniek en persoonlijk interieur. Daar hoef je helemaal niet voor te verbouwen!

Samen met mijn team staan we klaar voor een persoonlijk interieur advies voor jouw huis.

Portfolio

Voor veel klanten hebben we al een mooi interieur mogen samenstellen. Soms is er niet veel nodig voor een groots effect. We vertellen graag onze verhalen.

Naar portfolio

Het effect van linnen gordijnen

In een nieuwe aanbouw hebben we gekozen voor linnen gordijnen, die net op de vloer hangen. Lees meer over onze interieurkeuzes.

Buitenmeubelen in de tuin

Voor een prachtige woonboerderij hebben we de tuin mogen aankleden. We kozen voor de praktische Bryck meubelen. Lees hier waarom.